Mijn strafrechtadvocaten

drenth-strafrecht

Een tijdje geleden was ik in de plaatselijke supermarkt. Mijn bezoek aan deze supermarkt verliep niet heel erg goed, omdat ik met een andere bezoeker uiteindelijk een handgemeen heb gehad. De persoon die mij aanviel drong voor in de rij waarin ik aan het wachten was. Op het moment dat ik deze meneer hierop aansprak werd hij woest en daarna haalde hij uit naar mij. Omstanders hebben ons uit elkaar gehaald. Mij werd verteld dat deze meneer vaker voor onrust zorgde in de supermarkt en daarom besloot ik om een zaak aan te spannen tegen deze meneer.

Goede advocaatpand_n

Voor de zaak ben ik op zoek gegaan naar strafrechtadvocaten. De advocaten zouden mij namelijk bij moeten gaan staan in de zaak tegen de persoon. Zelf had ik al het een en ander aan bewijs verzameld, maar mijn strafrechtadvocaten hebben mij geholpen bij het zoeken naar aanvullend bewijs om onze zaak hard te maken.

De zaak is al een keer uitgesteld, maar volgende week gaan wij de uitspraak horen. Alles wijst erop dat de man een fikse boete gaat krijgen en dat heb ik dan te danken aan mijn strafrechtadvocaten van advocatenkantoor Drenth.