Dit is het nu van een ongevalanalyse

Ongevalanalyse

Een ongeluk zit in een klein hoekje en ook voor jouw bedrijf is het goed mogelijk dat er een ongeval ontstaat. Met een goede ongevalanalyse kun je niet alleen ontdekken wat de oorzaak van een ongeval is, maar ook hoe je dit in de toekomst kunt voorkomen. Het is dus van groot belang dat er een ongevalanalyse plaatsvindt op de werkvloer. Dit kun je overlaten aan de professionals van G4S Safety Solutions. Zo weet je zeker dat alles tot op de bodem wordt uitgezocht en de oorzaak van het ongeval gevonden wordt. Hoe ze te werk gaan? Dat lees je hier. 

Ongevalanalyse

Ongevalanalyse uitbesteden aan G4S

Het is logisch dat je als bedrijf helemaal geen trek hebt in het opstellen van een ongevalsanalyse en het dossier dat hierbij hoort. Helemaal niet wanneer het ongeval een flinke impact heeft gehad op de werkvloer. Daarom kun je dit het beste overlaten aan professionals op dit gebied. Het begint met het afnemen van interviews en het verzamelen van bewijsmateriaal. De werken worden geanalyseerd, maar ook de werkomstandigheden. Daarnaast houdt G4S zich bezig met het opstellen van procedures en het verwerken van het volledige dossier. Daar hoef jij als bedrijf je dus niet meer druk om te maken, en dat is wel zo prettig.

Ongevalanalyse

Het voordeel van G4S Safety Solutions is dat de werknemers oog hebben voor de verschillende werkprocessen en de omstandigheden op de werkvloer. Dit geeft ze een goede basis om iedere situatie op de beste manier te benaderen door middel van de ongevalanalyse.