Prodir pennen met professionele reclamebedrukking

Wil je pennen bestellen met daarop het logo van je eigen bedrijf? Daarvoor kun je bij Prikkels terecht. Dit bedrijf is gespecialiseerd in Prodir pennen met bedrukking. Je kunt online een prijs aanvragen of rondkijken in de catalogus waar je veel voorbeelden tegenkomt van wat er allemaal mogelijk is. Met een bedrukte pen straalt je bedrijf niet alleen professionaliteit uit, maar creëer je ook bekendheid en herkenning bij je klanten. 

Prodir pennen zijn er in verschillende modellen en uitvoeringen. Prodir is een groot merk als het gaat om promotionele pennen. Deze pennen, vooral het model DS3, worden veel ingezet als reclamedrager voor veel bedrijven en organisaties. Het grote voordeel van de pen is het design, dat geschikt is voor allerlei teksten en logo’s. Je kunt ervoor kiezen de ‘ring’ in de clip weg te laten en alleen de pen zelf te bedrukken. Iedere kleur en bedrukking is mogelijk. De pennen kunnen worden gebruikt op kantoor, weggegeven worden aan zakenrelaties of een andere bestemming hebben.

Eerst een sample van Prodir pennen? Alles is mogelijk

De Prodir pennen hebben een lange levensduur en je hebt er dus lange tijd plezier van. Bij Prikkels, de nummer 1 in Prodir pennen, kun je al vanaf 500 stuks een bestelling plaatsen. De vele mogelijkheden bij het bedrukken van de pen zorgen ervoor dat je een grote vrijheid hebt. Zo laat je pennen ontwerpen die helemaal passen binnen het bedrijf en die ook jouw bedrijf nog beter op de kaart zullen zetten. Eerst uitproberen? Prikkels stuur graag samples.