Op zoek naar kwaliteit met tentdoek?

stretchtent te koop

Iedereen heeft wel eens een feestje in de tuin, helaas zijn de weergoden op die momenten niet goed gezind en valt er nog wel eens een bui regen. Met een stretchtent kopen ben je direct van dit probleem af, je hebt niet alleen een mooie invulling in je tuin maar ook een overdekte plaats waar je gasten kunnen staan of zitten. Want onder het tentdoek heb je natuurlijk alle ruimte om tafeltjes en stoelen neer te zetten, mooie verlichting erbij en je hebt een intieme locatie.

Waarom een stretchtent?

Met een stretchtent kopen zorg je ervoor dat een locatie in de buitenlucht aangekleed worden, zo kun je met verschillende tenten een leuke sfeer maken. De tenten worden over het algemeen bij evenementen en beurzen gebruikt, om net dat beetje onderscheiding te maken met anderen. Omdat het tentdoek waterdicht is kun je het uitstekend buiten gebruiken als bescherming tegen de regen, maar ook tegen de zon is het doek geschikt om te gebruiken. Wil je tentdoek wat geheel aan je bedrijf is aangepast met het logo van je bedrijf erop? Ook dat kan voor je verzorgd worden. 

stretchtent te koop

Kies je eigen tentdoek

Verder heb je bij een stretchtent kopen zelf het uiterlijk van de tent, kies de juiste kleur van het doek of de touwen. Heb je een grote overspanning van het tentdoek dan kun je overwegen om het doek extra ondersteuning te geven met aluminium of houten palen, in de meeste gevallen geeft dit wel een elegante en mooie uitstraling aan je tent. Verkleuren doet het doek niet omdat het UV bestendig is, zowel in de zon als de regen kun je er van genieten.