Stevige leren dames jas

logo

Een tijdje geleden had mijn vriendin een leren dames jas gehaald die niet heel erg goedkoop was. Al naar een paar weken begon het jasje kapot te gaan en daarom heeft zij deze terug gebracht. Het leer dat was gebruikt was niet goed.

versano jasEen leren jas

Mijn vriendin wilde wel weer een leren jas, omdat zij dit heel erg mooi vond. Het was wel belangrijk dat het deze keer een stevige leren dames jas zou zijn die niet zomaar kapot zou kunnen gaan.

Samen met mijn vriendin was ik de stad ingegaan. Toen rondliepen in de stad zag mijn vriendin een hele mooie leren dames jas van Versano. Deze jas had zij gezien in haar favoriete winkel. De jas was zelfs iets goedkoper, maar het leer was een stuk steviger.

Op een of andere manier vond ik de jas die wij in de winkel hadden gezien toch een stuk mooier ondanks de prijs. Mijn vriendin was helemaal verliefd op de jas en daarom heeft zij deze direct gehaald.

Wij zijn nu een aantal weken verder en de kwaliteit van de jas is supergoed. Van veel mensen krijgt mijn vriendin positieve reacties over de leren jas!