strohoed dames

Als vrouw zijnde is mode natuurlijk erg belangrijk. Naast je dat je een leuke outfit wilt hebben is het ook belangrijk dat de kleding lekker zit en goed past bij jouw persoonlijkheid. Wanneer jij echter je outfit net dat beetje extra wilt geven, dan is het verstandig om eens een hoed aan te schaffen. Met een strohoed dames kun jij namelijk jezelf beschermen tegen dagen wanneer veel zon is, maar daarnaast zorg je ook voor een leuke outfit. Een voordeel is dat veel van de hoeden mooie neutrale kleuren hebben. Dit brengt als voordeel met zich mee dat ze met veel diverse outfits zijn te combineren. Kies bijvoorbeeld ervoor om een strohoed met een chiquere outfit te combineren, of ga je misschien liever voor een klassieke outfit om te combineren met je strohoed dames?

 Uitzoeken

Hatland heeft een groot aanbod van verschillende stro en riet hoeden. Een strohoed dames is een hoed die ervoor zorgt dat jij zonder problemen de hele dag in de zon kan doorbrengen. Zo zorgen de hoeden ervoor dat jouw hoofd lekker koel blijft, maar ook bied de hoed een goede bescherming tegen de zon. Zo zijn er zelfs diverse stro hoeden voor dames beschikbaar die een UPF 50+ bescherming hebben wat inhoud dat ze zelfs zijn gemaakt voor in omstandigheden wanneer er een heftige zon is. Hierdoor kun je ziektes zoals huid kanker voorkomen maar ook voorkom je het ouder worden van je huid door teveel in de zon te zitten.

 Voor welk model ga jij?

Hatland bied de mogelijkheid om te kiezen uit veel verschillende modellen. Kies bijvoorbeeld voor een Willows of Wilmont hoed, of heb je toch liever een Whitley hoed? Bij elke hoed staat exact aangegeven uit welke stoffen de hoed is gemaakt en ook kun je lezen voor welk seizoen de hoed het beste is geschikt. Zo kun je ook een strohoed dames vinden die je naast de zomer ook in andere seizoenen kunt dragen.