Brandwerende opslag is aan te raden!

NaamloosSinds het moment is geweest dat ons kantoor volledig was uitgebrand was ik radeloos! Ik weet niet meer waar ik een nieuwe onderneming moest starten en dan heb ik het nog niet gehad over het personeel die zonder werk zit. Met het feit dat ik nu een nieuwe onderneming heb wilde ik als eerste een Brandwerende opslag aanschaffen! 

Denk bijvoorbeeld aan alle documenten die ik nu in het beheer heb. Deze heb ik gewoon direct in deze opslagruimte gelegd zodat ik er in ieder geval zeker van ben dat deze niet nogmaals verdwijnen tijdens brand. Nadat ik mijn onderneming weer had opgezet was ik terecht gekomen op de website van Denios. Hier had ik namelijk deze opslagruimtes gevonden en ook de mogelijkheid om direct af te rekenen. Al met al wist ik meteen dat ik me geen zorgen meer hoef te maken qua documenten.

Het aanschaffen van deze kasten is trouwens ook ideaal bij hun! Vanachter je eigen computer kan je er direct voor kiezen om af te rekenen en het ook meteen te laten bezorgen op de datum wat mogelijk is.