Opleiding Commercieel Administratief Medewerker

Een commercieel administratief medewerker is de spil van de organisatie. Je ondersteunt de interne organisatie en de klanten. Je doet kantoorwerk en andere ondersteunende werkzaamheden, maar bent voornamelijk bezig met de commerciële kant van de administratieve bezigheden. Je beheert de klantadministratie, houdt de voorraad bij, verwerkt offertes, ondersteunt de marketingtak van het bedrijf en bent vaak het eerste aanspreekpunt van klanten. Het is een veelzijdige functie, waarbij geen dag hetzelfde is. Als deze taken je aanspreken dan kun je met de opleiding Commercieel Administratief Medewerker van Fabius Opleidingen zorgen dat je binnen afzienbare tijd deze taken kan vervullen. 

Krijg waar voor je geld

Je volgt bij Fabius Opleidingen eerst de opleiding Administratief Medewerker en kan vervolgens beginnen aan de vervolgopleiding Commercieel Administratief Medewerker. Dit betekent dat je met de opleiding twee diploma’s hebt voor de prijs van één. Betaal 2100 euro en krijg 40 lessen van elk 3 uur waarbij je leert over commerciële vaardigheden en commerciële administratie. Je krijgt les over commerciële werkomgeving, commercieel handelen en logistiek. Daarnaast kom je ook meer te weten over klachteninformatiesysteem en klantcontact, offertes maken en orders verwerken en transport en administratieve afhandeling. Bij Fabius Opleidingen krijg je waar voor je geld en word je in 40 lessen klaargestoomd om te beginnen aan een nieuwe baan. 

In 12 maanden 2 diploma’s

Uiteindelijk ben je met deze opleiding, waaronder ook de opleiding Administratief Medewerker valt, 12 maanden bezig. De opleiding Administratief Medewerker duurt 9 maanden en de vervolgopleiding Commercieel Administratief Medewerker duurt 3 maanden. Na het succesvol afronden van je examens, krijg jij zowel een diploma Administratief Medewerker als een diploma Commercieel Administratief Medewerker. Met een goede inzet en motivatie en de goede begeleiding van de docenten bij Fabius Opleidingen moet dit zeker lukken.