Documenten vertalen naar technisch Engels

vertalen technisch engels

In een steeds kleiner wordende wereld waarin overheden, bedrijven en consumenten steeds makkelijker de grens overgaan is er een enorme vraag naar mensen die kunnen vertalen naar technisch Engels

Internationale markt

Wat is technisch vertalen?

Een technische vertaling is veel meer dan gewoon een vertaling. Technische teksten vol jargon, vakspecifieke details en technisch taalgebruik zijn niet te vertalen door iemand die niet geschoold is in het vak. Als je op zoek bent naar een bedrijf dat je kan helpen bij het vertalen van een Nederlandse tekst naar technisch Engels, zorg dan dat dat bedrijf de juiste mensen in huis heeft. Vaak is het eenvoudig om een vrijblijvende offerte aan te vragen en krijg je binnen enkele uren al een idee wat het vertalen van jouw technische tekst gaat kosten. 

Vertaalbureau

Waar hebben we het dan over?

Of het nu gaat om een handleiding voor elektronica, een juridisch document of instructies voor het opblazen van een zwembad voor in de tuin, een professioneel taalbureau zal de juiste mensen op de klus zetten en voor je het weet heb je een tekst in handen, goedgekeurd door een expert in buitenzwembaden die ook nog een geboren is in het Verenigd Koninkrijk. Bedrijven gespecialiseerd in technisch vertalen hebben meestal een grote groep vertalers van verschillende achtergronden in dienst.