Originele laser gegraveerde ideeën

lasergraveren

Of het nou een verjaardagscadeau is of voor kerst. Het is altijd leuk om een persoonlijk cadeau te geven en te ontvangen. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het is er. Vroeger begon het natuurlijk met de armbandjes waar je een naam op kon laten lasergraveren. Dit wordt met de hand gedaan maar nu hebben ze ook machines die het grotere, speciale werk kunnen doen. Dit maakt het voor bedrijven makkelijker om ook logo’s te graveren.

Cadeaus

Lasergraveren is helemaal in en misschien heb je het al voorbij zien komen. Die ene leuke houten kaasplank is toch veel leuker om te geven als er een naam en lieve tekst op staat? Dan is het ineens niet meer zo een normale kaas plank maar een speciaal voor jouw gemaakte kaasplank. Natuurlijk zijn fotolijstjes, glazen,bestek en wijnkisten ook mogelijk. Het geeft een speciale touch aan je cadeau.

Logo

Als je een eigen zaak hebt is het ook heel leuk om gepersonaliseerde items te hebben. Het is mogelijk om je eigen logo in bijvoorbeeld je deur, glazen of zelfs voor je gevel te hebben. Een naambordje voor op je bureau en aan de deur, het is er allemaal. Omdat graveren op veel verschillende soorten materiaal gedaan kan worden, zit er voor ieder wel wat tussen.