stenenbank gekocht

Al een geruime tijd wilde ik graag een stenenbank in mijn tuin hebben. Persoonlijk vind ik het een stuk beter zitten. Plus het feit dat deze banken een lange tijd meegaan!

Helaas is mijn ouwe bank achtergebleven in mijn vorige woning, deze konden we gewoonweg niet meenemen. Balen natuurlijk, ik was er regelmatig op te vinden. Doordat ik graag een nieuwe bank wilde bestellen ben ik op het internet gaan zoeken. Uiteindelijk terecht gekomen op de website van pingpongtafel.nl. Hier hadden ze diverse banken staat waar ik een lange tijd plezier mee kan beleven.BB.OVA.BB_01

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen voor een ronde bank van steen aangezien deze er erg leuk uitzag. Bij het bestellen van deze bank viel het mij op dat de kosten voor de aanschaf een stuk voordeliger is als wat ik elders gezien had. Dit heeft bij mij ook de doorslag gegeven om te bestellen. Waar ik helemaal tevreden over ben is toch echt het feit dat het netjes bij mij op locatie wordt bezorgd! Al met al weet ik in ieder geval zeker dat zodra ik meer banken nodig heb ik deze bij hun weer zal bestellen.