permanent ontharen Tilburg

permanent ontharen Tilburg

permanent ontharen TilburgPermanent ontharen Tilburg moet je doen bij huidstudio Baarle. Deze huidstudio is er voor mensen die zich permanent willen laten ontharen. Ik kwam zelf uit bij dit bedrijf dankzij mijn zus. Mijn zus vertelde me namelijk over Huidstudio Baarle en daarom nam ik zelf een kijkje op de website en maakte ik later zelfs een afspraak.

Permanent ontharen Tilburg maakt gebruik van de nieuwste IPL/DPL apparatuur. Deze apparatuur vernietigt de haar follicle maar schroeit ook de voedinsaanvoer van de follicle dicht. Het fijne hieraan is dat je geen last hebt van het laser ontharen. Ze gebruiken de beste apparatuur en je wordt hier behandelt voor de laagste prijs. Ik wilde zelf eerst alleen mijn oksels en bikinilijn laten ontharen, dit beviel me alleen zo goed dat ik voor het gehele pakket heb gekozen.

Het is niet seizoensgebonden!

Veel mensen denken dat deze behandelingen alleen in de winter kunnen maar dit is niet het geval, het is namelijk niet seizoensgebonden. Ik ben zelf erg blij met mijn keuze voor permanent ontharen. Nu het weer warmer wordt heb ik er toch al heel veel plezier aan en ik zou eigenlijk niet weten waarom je het niet zou moeten doen.