Blijf niet langer liggen draaien in je bed

topper 140x200

Iedere nacht wakker worden omdat je spieren pijn doen is niet de bedoeling van de nacht, het is juist de bedoeling dat je goed slaapt en iedere morgen lekker fris wakker wordt. Maar als je matras niet meer de ondersteuning biedt die je nodig hebt wordt het tijd om een topper 140×200 te kopen. Geen compleet nieuw matras betekent ook minder kosten, en toch iedere nacht een goede nachtrust. De topper heeft namelijk dezelfde eigenschappen als een volwaardig matras. 

topper 140x200

Stoffen komen van een betrouwbare leverancier 

Een vertrouwde stoffenleverancier die in België is gevestigd levert de stoffen voor de matras topper 140×200. Alle stoffen die worden gebruikt zijn voorzien van anti-allergische kenmerken en kun je wassen. De hoezen die worden gebruikt zijn met de hand geproduceerd dus van uitstekende kwaliteit. Voor ieder matras heb je wel een bijpassende topper, in maar liefst 40 maten zijn de matras toppers beschikbaar. Door de jarenlange ervaring weten zij precies wat er wel en niet nodig is voor een goed matras. 

Geen dure materialen 

Bij het vervaardigen van de matras topper 140×200 worden geen dure merkartikelen gebruikt, dit druk de prijs zodat voor iedereen een topper betaalbaar blijft. Ook het maken van de matrassen gebeurt in eigen huis, geen doorverkoop met een marge die uiteindelijk de klant betaalt. Alles is eraan gedaan om de prijs laag te houden, Perfecthomeshop heeft maar een doel, iedereen de kans geven op een goede nachtrust. Dit hoeft niet duur te zijn, een goede matras topper bewijst zichzelf zonder dure reclame te maken.