Gepersonaliseerd naambordje bestellen

uniek-naambord-1-8-13-met-slogan

rvs-bordMijn vriendin en ik wonen sinds kort samen. Alles gaat ontzettend goed en alles in het huis is helemaal af. Een tijdje geleden had mijn vriendin het over een naambordje bestellen. Omdat wij toen zo druk waren met de verhuizing zijn wij er niet meer aan toe gekomen.

 

Cadeau

Het leek mij wel een leuk idee om mijn vriendin te verassen met een gepersonaliseerd naambord. Destijds hebben wij wel naar een naambordje gekeken en mijn vriendin had deze toen al helemaal samengesteld.

Gelukkig kon ik heel makkelijk een naambordje bestellen, omdat het naambordje dat zij toen gemaakt had nog op de website stond. Het naambordje heb ik daarom snel kunnen bestellen. Een aantal dagen kwam het naambordje binnen via de post. Omdat het pakketje niet door de brievenbus paste heb ik deze opgehaald op het postkantoor.

Toen ik het pakketje uit had gepakt was ik heel erg blij met het ontwerp. Het zag er heel modern uit, maar toch heel erg huiselijk. Mijn vriendin was gelukkig nog aan het werk en daarom heb ik het naambordje gelijk opgehangen.

Het naambordje hing voordat mijn vriendin thuiskwam en toen zij het bordje zag was zij er heel erg blij mee!