Akoestisch fotopaneel, iets wat jij nodig hebt?

akoestisch fotopaneel

Heb jij een kantoorpand of horecagelegenheid? En merk je dat je veel last hebt van geluiden van binnen en buiten? Dan kan dat veel klanten en werknemers storen natuurlijk. Daarom is het goed om een oplossing te zoeken. Er kunnen veel geluiden van buitenaf zijn die storen denk aan auto’s, treinen of werkzaamheden of juist van binnenuit. Zoals mensen die vergaderen of borden en glazen die constant geluid maken. Daarom is het goed om te kijken naar een akoestisch fotopaneel.

akoestisch fotopaneel

Akoestiek

oplossingen zijn er genoeg. Denk aan wandschilderijen, akoestische verlichting, een  akoestisch fotopaneel of plafondpanelen. Maar waarom werkt dit? geluid wordt geluid in golven. Die golven gaan weerkaatsen tegen bijvoorbeeld een muur. Omdat een muur hard is hoor je het geluid ook hard. Integendeel van zachte dingen zoals een tapijt absorbeert het geluid. Daarom is het goed om bijvoorbeeld een akoestische wandschilderij op te hangen. hierdoor weerkaatst het geluid minder hard op de muur en absorbeert het door het schilderij. Dit kan helpen tegen geluid en kunnen mensen zich beter concentreren en in een restaurant rustiger zitten.

Heb jij last van deze problemen of wil je dit graag voorkomen? Neem dan een kijkje op de site of bel voor meer advies over een akoestiek fotopaneel.