De boekhouding weer op orde door Administratiekantoor Amsterdam

logo

Al een een tijd heb ik de boekhouding niet meer gedaan. Het is niet alleen dat ik geen zin had om de boekhouding te doen, maar het is de laatste tijd ontzettend druk geweest bij mijn bedrijf. Deze drukte is voor mijn bedrijf eigenlijk alleen maar goed, maar de boekhouding moet ook goed gedaan worden. Iemand uit mijn team had mij de tip gegeven om de boekhouding te laten doen door een administratiekantoor Amsterdam.

Alles weer op orde

geldDe boekhouding was echt een puinhoop geworden en daarom heb ik besloten om op zoek te gaan naar een goed administratiekantoor Amsterdam. Gelukkig had ik nog een visitekaartje van iemand die bij een goed administratiekantoor werkte en daarom heb ik contact opgenomen. Het leek mij een goed idee om een afspraak te maken om te kijken hoe ik de gegevens aan moest leveren en wat het ongeveer ging kosten.

De adviseur van het administratiekantoor heeft tijdens de afspraak gekeken naar wat er allemaal gedaan moest worden. Aan de hand hiervan is een tarief opgesteld wat mij wel heel goed beviel.

Er zaten eigenlijk alleen maar voordelen aan vast voor mij en daarom heb ik besloten om met dat kantoor in zee te gaan!