Goede communicatie met een seo bureau in Eindhoven

websitepromotor-logo

websitepromotor-logoAl een tijdje werk ik samen met Websitepromotor. Het bedrijf is een seo bureau Eindhoven dat er dus voor zorgt dat websites beter en sneller gevonden worden in de zoekresultaten van zoekmachines. Met de diensten van het bedrijf ben ik heel erg tevreden en daarom heb ik besloten om mijn artikel over het bedrijf te gaan schrijven.

Snel en duidelijk

Een van de dingen die ik ontzettend fijn vind is de snelle en duidelijke communicatie met het seo bureau in Eindhoven. Als ik een vraag heb dan wordt ik vrijwel direct te woord door een van de vriendelijke medewerkers. Niks is teveel gevraagd en dat is ontzettend fijn.

Al eens eerder heb ik gebruik gemaakt van een seo bureau, maar bij het vorige bedrijf werd er bijna niet gecommuniceerd. Mijn vragen werden daar altijd kortaf beantwoord en vaak had ik het gevoel dat de medewerker weer snel aan het werk moest gaan.

De communicatie met Websitepromotor vind ik daarom ook heel erg fijn en dat is voor mij ook een belangrijke reden geweest om voor hun te kiezen. Alle diensten die worden geleverd door het bedrijf zijn ook nog eens van een hoge kwaliteit!