Mijn klant wil niet betalen en nu?

Na meerdere keren contact op te nemen met hun en brieven te schrijven is het mij maar niet gelukt. Mijn klant wil niet betalen namelijk wat bij mij nogal wat ergernis oplevert. Hier baal ik ontzettend veel van waardoor ik direct ben gaan zoeken naar een incassobureau waar ik dit factuur kan indienen. Als het om een klein bedrag zou gaan zal je me niet horen klagen, echter gaat het hier om een hoop geld wat iedere ondernemer graag ziet verschijnen op zijn of haar rekening.

Logo-Online-Incasso

Door op het internet te gaan zoeken ben ik terecht gekomen op de website van online incasso waar ik de nodige informatie heb gevonden. Dankzij deze informatie is het voor mij gemakkelijk geworden om bij hun dit factuur in te dienen in de hoop dat het snel wordt betaald.

Mede dankzij de makkelijk website is het mij gelukt om de factuur snel in te dienen, hoe eerder hoe beter toch? Na een dag of vijf werd ik telefonisch gebeld door hun met het bericht dat het factuur is voldaan! Na een lange periode van ergernis is hier eindelijk een uitweg in gevonden!