Windschermen

Als ondernemer van een restaurant probeer je de gasten het zo aangenaam mogelijk te maken. Je wilt er immers voor zorgen dat ze de volgende keer weer terug komen toch?

Door windschermen te plaatsen kan jij er sowieso voor zorgen dat jouw gasten op het terras kunnen verblijven zonder klachten te ontvangen dat de wind niet meer aangenaam is. Dit wilde ik namelijk maar al te graag voorkomen waardoor ik op het internet ben gaan zoeken naar een oplossing hiervoor. Tijdens het zoeken op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Xterior waar je gerust een windscherm kan bestellen. Hier is het namelijk mogelijk om zelf de afmetingen, kleur en design door te geven en vervolgens wordt er een windscherm voor je gemaakt.

logo

Ik wilde dit ook maar al te graag waardoor ik telefonisch contact heb gezocht met dit bedrijf in de hoop dat het snel gemaakt én bezorgd kan worden. Zo is het mij opgevallen dat ze niet alleen maar windschermen hebben, ook een parasol hebben ze welke voor je op maat gemaakt wordt! Deze zijn tevens mogelijk om te laten bedrukken met het logo van jouw bedrijf!