ZZP factoring

Facturatie

Op zoek naar een dienst als ZZP factoring of wil je er graag meer over weten? Dan ben je bij mij aan het juiste adres want in deze blog leg ik je meer uit over ZZP factoring. Bij Finqle kun je de mogelijkheden van deze dienst ontdekken en alle voordelen ervaren. Zij nemen voor jou de zorg weg waardoor jij je echt kunt focussen op wat je echt leuk vindt als ondernemer, namelijk het leveren van jouw diensten en/of producten. Lees hieronder snel verder voor meer informatie.

Zzp factoring

Wat is ZZP factoring?

Maar wat is ZZP factoring nou eigenlijk? Met deze dienst zorgt Finqle ervoor dat zij ZZP’ers zoals jij kunnen voorzien van hun debiteurenfinanciering. Je meldt je aan, tekent de online overeenkomst, uploadt bijvoorbeeld een factuur via hun online platform en vervolgens zorgt Finqle er voor dat jouw factuur al binnen één dag is verwerkt en betaald. Na betaling regelen zij ook de rest. Wat zijn de voordelen van ZZP factoring?

  • Je kunt je facturen simpel maken (of uploaden op hun online platform)
  • Je hebt altijd binnen één werkdag je geld
  • Je hoeft niet meer om te kijken naar je debiteurenbeheer, dit regelt Finqle
  • Je loopt niet meer het risico op een non-betaling
  • Je kunt voortaan rustig gaan slapen en genieten van het ondernemerschap
Debiteur

Altijd een persoonlijke benadering

Finqle gaat altijd voor een persoonlijke benadering vanaf het eerste contact. Bij Finqle krijg je altijd een eigen accountmanager die dient als aanspreekpunt. De accountmanager begeleidt je bijvoorbeeld bij de aanmeldingsprocedure en zorgt ervoor dat jij zo snel en gemakkelijk mogelijk je facturen kan indienen ter financiering. Door de heldere, open en eerlijke communicatie weet je dan ook altijd waar je aan toe bent en wat je te wachten staat. Dus ben je benieuwd naar de mogelijkheden van ZZP factoring? Bekijk dan snel de website en ontdek de mogelijkheden!