Een fotolijst kopen, lekker makkelijk bij online bij Riling

fotolijst kopen

Een fotolijst kopen, dat heb je zo gedaan. Maar wanneer je op de website van Riling gaat kijken, zie je hier heel wat andere afbeeldingen. Zij maken hier namelijk van jouw mooiste digitale foto een 3D print maken. Je kijkt je ogen hier uit, zo mooi allemaal. Dit bracht mij op het idee om een paar mooie foto’s te maken van onze kinderen en deze te laten bewerken door de medewerkers van Riling. Op deze manier ben ik dan al klaar voor de feestdagen en ik weet zeker dat de opa’s en oma’s dit een geweldig cadeau vinden.  fotolijst kopen

Een fotolijst kopen, echt een  eyecatcher in elk interieur!

Nadat ik op de website terecht was gekomen van Riling, zag ik leuke voorbeelden voorbij komen. Hier staan verschillende mooie lijsten waaruit je eerst een keuze kan maken. Zodra jij jouw fotolijst gaat kopen, krijg je de vraag om de digitale foto aan hun op te sturen. Zij maken hier een 3D model van en deze plaatsen zij in het fotoframe. Door middel van de led verlichting wordt de foto zichtbaar.

De opa’s en de oma’s zullen vanaf het moment dat zij deze cadeautjes krijgen hun kleinkinderen altijd op een speciale manier bij zich hebben.