Bestel ook een frietkar

bar

Toen mijn collega aankwam met het idee om een frietkar te bestellen, dacht ik nog: zullen we dit wel doen? Maar ik was uiteindelijk de persoon die het meest enthousiast was. Dit heeft mij dan ook op het idee gebracht om deze aanrader met iedereen te delen die maar op dit blog komt. 

Omdat ik samen met mijn collega een bedrijfsfeestje moest organiseren waren wij wat op het internet aan het speuren naar goede ideeën. Het was maar een eenvoudig feestje dus het hoefde allemaal niet zo uitgebreid te zijn. Maar wel sfeervol met een hapje en een drankje en natuurlijk waar wij zelf zo min mogelijk druk mee zijn.

frietkar

De frietkar viel letterlijk bij iedereen in de smaak

Toen mijn collega mij de link doorstuurde van De Friet Foodtruck, bedacht ik mij niet direct dat iedereen die zo leuk zou vinden. Ik dacht zelf meer aan een catering die stokbroodjes et cetera zou verzorgen. Maar ik ben eens wat meer gaan lezen op de website en toen werd ik overtuigd. 

Eenmaal de dag daar van het feestje, werd de foodtruck al netjes op tijd geïnstalleerd. De mensen van dit bedrijf zijn erg vriendelijk en de sfeer zat er al snel in. De friet en de snacks, waren werkelijk zo lekker dat iedereen uiteindelijk meer heeft gegeten dan de bedoeling was.