Ongebrande nootjes zijn gezonder

Ongebrande nootjes

Tegenwoordig weet bijna iedereen dat ongebrande nootjes gezonder zijn. Ten minste, dat is wat ons verteld wordt en wat wij aannemen. Ik wil zelf zo puur mogelijk eten en geloof daarom wel dat dit inderdaad een betere optie is.

Met mateOngebrande nootjes

Nu moet je niet direct denken dat je van ongebrande nootjes een onbeperkte hoeveelheid kunt eten, want dat is niet zo. Er zitten nog steeds calorieën in, dus je moet genieten met mate. Zelf vind ik het het lekkerste om door mijn havermout heen te doen die ik in de ochtend eet. Als ik dit niet doe, dan neem ik vaak een paar noten bij de koffie na het avondeten. In de supermarkt is de ongebrande optie moeilijk te vinden en daardoor ging ik op zoek naar een webshop die deze wel verkocht.

Ook nog eens goedkoop

Al snel kwam ik uit bij De Notenkraam waar je deze online kunt bestellen. Een hele goede optie, die ook nog eens lage prijzen hanteert. Ik heb net mijn eerste bestelling geplaatst en ben benieuwd wanneer deze binnen komt. Het fijne was dat ik geen verzendkosten hoefde te betalen, dus dat viel ook nog eens mee. Echt een aanrader voor iedereen die hier ook naar op zoek is!