Nep leren jassen zijn een koopje!

versano Liever nep leer

Het klinkt misschien gek, maar ik heb liever nep leren jassen, dan echt leer! Natuurlijk als ik een echt leren jas kan vinden voor een klein prijsje, dan zal ik daar eerder voor gaan. Maar ik heb nu een webshop gevonden met nep leren jassen, die super betaalbaar zijn en van goede kwaliteit. Bovendien hoef ik ook geen vijf jaar met dezelfde jas te doen, dan ben ik er ook alweer op uitgekeken.

De webshop waar ik het over heb, heet Doci. Daar verkopen zij winterjassen met bontkraag bijvoorbeeld, maar ook leren jasjes. Voor mannen en vrouwen is er heel veel keuze. Vaak kijk ik er even rond of er nog iets nieuws is dat ik wil hebben. De jassen zijn vaak in de aanbieding waardoor je een zeer gunstige prijs betaald. Over de kwaliteit heb ik niets te klagen. De jassen voelen als echt leren en zitten erg fijn. Ook beschadigen ze niet snel en dat is natuurlijk ideaal!

Een tijd geleden heb ik een mooie donker grijsblauwe jas gekocht en daar ben ik nog steeds erg blij mee. Hij staat goed bij de rest van mijn kleding en daarom draag ik hem heel vaak.