Effectief communiceren met portofoons

Wanneer je bijvoorbeeld een evenement organiseert, is het belangrijk dat je goed en effectief kunt communiceren met een groot aantal medewerkers, zodat alles in goede banen geleid kan worden. Wanneer je portofoons huurt, dan is het mogelijk om snel met verschillende groepen collega’s in verbinding te staan. In de volksmond noem je een portofoon ook wel een walkie talkie. Als je in Rotterdam of Amsterdam gevestigd bent, dan kun je eenvoudig via Firecom.nl portofoons huren voor al jouw evenementen. 

Welke soort portofoon heb ik nodig?

Je kunt portofoons onderverdelen in twee verschillende categorieën, namelijk de analoge en digitale portofoons. Tegenwoordig worden analoge portofoons steeds minder gebruikt, en worden veelal de digitale ingezet. Een analoge portofoon een gemiddeld een bereik in een open veld van vijf tot tien kilometer. Daarnaast is vaak de spraakkwaliteit niet altijd even goed en bestaat het risico afgeluisterd te kunnen worden. Een digitale portofoon heeft daarentegen tot 25 meer bereik en beschikt daarbij ook over meer functies zoals het gebruik van GPS locaties, het ontvangen van spraakberichten en meldingen van een brandlocatie.

Online eenvoudig en snel portofoons huren

Indien je graag portofoons wilt huren,dan is het mogelijk dit direct via de website te doen, door online het formulier in te vullen. Je zal daarna spoedig een bevestiging ontvangen van de verhuur. Als je liever een verkoopspecialist spreekt zodat alle mogelijkheden besproken kunnen worden. Wanneer je je verhuuraanvraag direct wilt versturen, dien je de volgende gegevens in te vullen, je voor- en achternaam, naam van het evenement of project, het adres en mogelijk het KvK-nummer, de datum en het aantal en soort portofoons dat je wilt huren. Bij het huren van de portofoons kun je ook kiezen voor extra opties zoals een extra batterij, een schoudermicrofoon, recherche oortjes en enkelvoudige en zesvoudige laders.