The Little Green Bag

Voor alle soorten tassen, rugzakken, koffers en clutches kun je terecht bij The Little Green Bag. Behalve tassen, vind je hier ook accessoires zoals zonnebrillen, portemonnees en slippers. Er zijn luiertassen, schoudertassen, handtassen, rugzakken, koffers en laptoptassen van een reeks verschillende merken te vinden op de website. Merken zijn onder andere Ted Baker, Michael Kors, Liu Jo, O My Bag en Guess. Maar er zijn nog veel meer merken en soorten tassen te vinden. Als je voor elf uur in de avond je bestelling plaatst, wordt deze de volgende dag al geleverd.

Altijd hip op pad

The Little Green Bag heeft de meest hippe tassen in het assortiment, maar je kunt er ook tijdloze tassen vinden. Op de blog van The Little Green Bag vind je artikelen over de nieuwste fashiontrends op het gebied van tassen en accessoires. Zo ga je altijd hip op pad met The Little Green Bag. Duurzamere tassen die ook de komende jaren geen modemissers zullen opleveren kun je ook vinden op de website. Handig voor bijvoorbeeld rugzakken of laptoptassen waarmee je naar school of naar je werk moet.

De perfecte tas vinden

Met de Bag Finder van The Little Green Bag vind je de tas die het beste bij jou past. Je selecteert de stijl tas die je zoekt, de grootte die je nodig hebt of graag wil, en of je een schoudertas, rugzak of handtas zoekt. Hierna zie je een selectie van tassen die bij jouw wensen passen. Als je liever in het echt wil kijken naar een tas, of misschien het materiaal wil voelen of de kleur in het echt wil zien, kun je ook fysiek The Little Green Bag bezoeken in Delft, Vlaardingen of Rotterdam.